Gratis verzenden vanaf € 50,-
Bekijk de Mooiste Haarveren
Nu ook achteraf betalen met Klarna

Hoe plaats je een Hair Tinsel in het haar?

De Hair Tinsel is een nieuwe rage waarmee je snel een schitterend effect creëert in je kapsel. Je kunt er zoveel plaatsen als je leuk vindt.

De hair tinsels zijn op meerdere manier in het haar te bevestigen. De originele manier is om ze te knopen in het haar, maar het kan ook met onze microringen.
Voor de jongere meisjes is het tevens mogelijk om ze aan een elastiekje of haarspeldje te bevestigen. Op die manier kunnen ze heel makkelijk in en uit het haar gehaald worden.
Indien je de hair tinsels plaatst met de microringen kunnen ze een aantal weken in het haar blijven zitten. Wassen is geen probleem. Kijk met het kammen van de haren uit dat je er niet aan de tinsel vast blijft hangen en deze dan uit het haar trekt.

Hieronder zijn 2 manieren uitgelegd om de hair tinsels te plaatsen in het haar:

Optie 1:

 

Optie 2:

Plaatsen van de Hair Tinsel:

Glitter Hair tinselGlitter Hair tinsel

 

Pak een haarlus of een haarhaaknaald en rijg hier een microring omheen. Pak dan ongeveer 5/10 tinsels en haak het haakje van de haarnaald aan de tinsels. (of leg de tinsels door de haarlus). Trek nu de tinsels door de microring en zorg ervoor dat de lengte van de haartinsels aan beide zijden van de microring ongeveer gelijk is.

 

Glitter Hair tinsel

 

Leg nu 2 goede knopen in de hair tinsels. De hair tinsels zijn nu klaar om in het haar te zetten.

 

 

Glitter Hair tinsel

 

Schuif de microring die vastzit aan de haartinsels nu om de haarhaaknaald of om de haarlus en pak een plukje haar.
Schuif de microring om het plukje haar, schuif tot ongeveer 1 cm naar de hoofdhuid en knijp deze vast met een tang.

 

 

Glitter Hair tinselGlitter Hair tinsel

 

Doe nu nog een losse microring om je haarhaaknaald (of haarlus) en pak hetzelfde plukje haar, waar je net de tinsels aan vast gemaakt hebt inclusief de haar tinsels. Schuif de microring nu om deze pluk en schuif de microring naar boven tot deze niet meer verder kan en knijp ‘m vast. Je ziet nu 2 microrings onder elkaar zitten. Nu hangen de tinsels mooi recht naar beneden en zitten ze goed vast.

 

Waarom je een 2e microring moet plaatsen?

MOCHT je knoop niet goed zitten, dan blijven de tinsels nu toch mooi in het haar blijven zitten. Plaats je de tweede microring niet, dan kan de knoop eruit gaan en kun je de tinsels verliezen.